lab501.ro

Review – Motorola edge30 Neo & Motorola edge30 Fusion

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 September, 2022.

Motorola edge30 Fusion

 
Ambalajul si continutul acestuia sunt similare si in cazul lui Motorola edge30 Fusion, ceea ce confera intregii game un aspect unitar, cel putin din punct de vedere al ambalajului. Pentru ca in momentul in care vedem telefonul, ne dam seama ca avem de-a face cu o cu totul altfel de bestie, ultra-subtire (7.45mm), cu ecran usor curbat inspre laterale si un spate gri mat, cu un aspect high-end.

Motorola edge30 Fusion este alcatuit dintr-un sasiu metalic, invelit in doua straturi de sticla Gorilla Glass curbate simetric, sticla de pe spate fiind, evident, vopsita. Dispunerea butoanelor si a conectorilor este similara cu ceea ce am vazut in cazul lui edge30 Neo, ba chiar si dispunerea camerelor este similara, insa edge30 Fusion este echipat cu o camera in plus, mai precis senzorul de profunzime.

Motorola edge30 Fusion este disponibil in 4 variante de culoare, mai precis Cosmic Grey, adica varianta primita de noi la teste, Aurora White, Solar Gold si Neptune Blue (Vegan Leather) si este cat se poate de clar ca avem de-a face cu un model cu pretentii, atat din design, cat si datorita constructiei si dotarilor, cum ar fi certificarea Dolby Atmos, de exemplu, mentionata discret pe latura superioara a telefonului.

Merita mentionat insa faptul ca si mezinul beneficiaza de pe urma acestei tehnologii si nu in ultimul rand ambele telefoane sunt splash proof, fiind certificate IP52.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: