lab501.ro

Review – Motorola edge30 Neo & Motorola edge30 Fusion

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 September, 2022.

Motorola

 
Anul era 2012, iar noi testam unul dintre ultimele smartphone-uri lansate de Motorola inainte ca acestia sa intre sub umbrela Google, mai precis Motorola Defy+. Apoi, in 2014, am testat fructele colaborarii dintre Google si Motorola, mai precis accesibilul Moto G, iar 3 ani mai tarziu, in 2017, cei de la Motorola se aflau deja sub umbrela Lenovo si noi testam Moto Z2 Play, un smartphone modular, cu o serie intreaga de accesorii interesante.

De atunci si pana acum a trecut ceva timp, iar brand-ul Motorola s-a transformat constant, oferta fiind organizata in game de produse bine definite, care poarta diferite denumiri in functie de continentul pe care sunt comercializate. Pe noi, in Romania, ne intereseaza seriile G (modele accesibile), E (modele mainstream), Edge (modele mainstream si modele high-end), respectiv Razr – seria de telefoane pliabile de la Motorola, bazate pe legendarul Motorola Razr.

Si pentru ca tot nu va mai povestisem de mult despre Motorola, astazi a venit momentul sa testam nu unul, ci chiar doua modele, proaspat lansate in cadrul unui eveniment de profil organizat la Milano. Vedeti voi, in urma cu 2 ani de zile, in 2020, cei de la Motorola aduceau pe piata seria Edge, alcatuita atat din modele mainstream, cat si din veritabile varfuri de gama. Fiecare an a avut seria sa, iar la inceputul anului acesta am vazut primele modele din gama Edge 2022, mai precis Edge 30 si Edge 30 Pro.

Ei bine, toamna se numara bobocii, sau in cazul celor de la Motorola telefoanele noi, pentru ca astazi seria Edge 30, sau mai bine zis edge30, a primit 3 noi modele, mai precis accesibilul Motorola edge30 Neo, elegantul Motorola edge30 Fusion si varful de gama Motorola edge30 Ultra. Iar noi am ales pentru testul de astazi primele doua modele, pentru a vedea ce au Motorola de oferit la finalul lui 2022.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: