lab501.ro

Review – Huawei P20 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 11 May, 2018.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

Huawei au inceput sa se impuna la capitolul autonomie inca de acum 1-2 ani, iar Huawei P20 Pro nu face exceptie de la aceasta regula, combinatia dintre acumulatorul de 4000 mAh, display-ul AMOLED si functiile avansate de power saving ale chipset-ului avand ca efect un smartphone care poate rula peste 16 ore de material video non-stop, sau pe care il puteti incarca linistiti odata la doua zile.

 

Comentarii

8 comentarii la: Review – Huawei P20 Pro

  1. Cristian a scris pe:

    Da , si pe mine m-au “impresionat” cu adevarat :
    3800 RON
    fara jack de casca
    fara slot card micro SD
    De la o bijuterie de Mate 10 ( non Pro ) cu tot ce iti doresti , inclusiv ecran 16 : 9 , jack , card la 2650 RON , s-a ajuns aici .
    Vom vedea cum judeca piata :
    Samsung cu jack si card , dar cu ecranele lunguiete
    sau
    Huawei P20 Pro , P30 Pro , etc , FARA card si fara jack , tot lunguiete

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Unde Mate 10 Non Pro? Ca oficial nu este vandut la noi din pacate…

    Totusi, Huawei fara card au 128GB standard pe modelul asta (P20Pro)…

  3. Cristian a scris pe:

    Asa e Oficial NU , dar Quickmobile , cu variantele europene si chinezesti…
    Se mai gaseste inca pe platforma eMag partener Quick Loterie

  4. Ciupearca a scris pe:

    Din păcate acest flagship nu folosește Corning Gorilla Glas de nici un fel…ăsta cred că e un mare minus

  5. Cristian a scris pe:

    Catre Ciupearca:
    Corecta obs , Zack de la Jerryrigeverything a observat-o pe banii lui cand geamul s-a fisurat exact acolo unde il incercase cu level 6 picks. Doar temepered glass si nu Gorilla Glass

  6. Alex a scris pe:

    Lipsa jack-ului audio este un cotraargument pertinent.
    Lipsa card-ului de memorie este irelevanta la modelele P (am observat inca de la Huawei P6) pentru ca functia OTG nu are limitarile pe care le impun ceilalti producatori, cu exceptia Google (seria Nexus, acum Pixel).
    P-urile (cu exceptia Lite) recunosc formatul NTFS!!! La P6 am testat un HDD extern de 500 GB (ca fapt divers) si am constatat cu stupoare ca telefonul acela de dama putea lucra fara probleme cu adevarata stocare externa. Mai tarziu, am testat un P8 + HDD de 1 TB. Flawless!

    Functia OTG (as Google intended) a devenit un must pentru mine deoarece am ajuns sa folosesc un stick USB 3.0 de mare viteza si il tin formatat NTFS…din motive evidente.

    Ma asteptam ca lab501 sa observe chestia asta, stiind ca ei sunt mai… tehnici.

    PS: lipsa Gorilla Glass(sau tratamentului oleofobic, dupa caz) este irelevanta pentru mine, intrucat mereu folosesc protectie din sticla securizata pentru ecran, de ani de zile. Si sunt tot mai bune, de la an la an.

  7. Monstru Post author a scris pe:

    Iti dai seama ca in general nu testam smartphone-urile cu stocare externa…

    Totusi, foarte utile observatiile tale.

  8. G a scris pe:

    Zoom-ul optic este de 5x iar stabilizarea este electronica pe toate camerele mai puțin cea telefoto

Lasa-ne un comentariu: