lab501.ro

Review – HUAWEI nova 9

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 October, 2021.

Constructie si dotari

 
Cu o grosime de 7.77 mm si o greutate de 175g, HUAWEI nova 9 este un telefon subtire si elegant, aspect accentuat si de finisajul mat de pe spate, chiar daca discutam despre o suprafata de sticla. Tot aici remarcam si dispunerea camerelor, camera principala avand un lacas dedicat, de mari dimensiuni, in timp ce camera ultra-wide, camera macro, senzorul de profunzime si flash-ul sunt incadrate intr-un lacas circular distinct.

Cu un spate mat, un ecran usor rotunjit si un ansamblu de camere care iese imediat in evidenta, HUAWEI nova 9 este un telefon subtire si elegant, care atrage imediat privirea. Ergonomia este de asemenea la inaltime, butoanele fiind dispuse pe laterala dreapta, in timp ce tavita SIM-urilor, conectorul USB-C si difuzorul secundar sunt dispuse pe latura inferioara.

HUAWEI nova 9 este disponibil in doua variante de culoare, mai precis Starry Blue, adica varianta primita de noi la teste, respectiv versiunea simpla, neagra (Black). Daca versiunea neagra are un aspect clasic, versiunea Starry Blue iese in evidenta datorita finisajului mat, materialul astfel obtinut fiind denumit de catre cei de la HUAWEI Starry Flash AG Glass. Acesta nu este sensibil la amprente, are o aderenta sporita si isi schimba nuanta in functie de unghiul de incidenta al luminii asupra suprafetei de sticla.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: