lab501.ro

Review – HUAWEI nova 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 26 September, 2022.

HUAWEI nova 10 Pro

 
Ehehei, dar multe lansari mai avem astazi, nu-i asa? Dupa avalansa de placi de baza, procesoare si memorii DDR5 de pe LAB501, iata ca a venit momentul sa discutam si despre un nou telefon, chiar in aceeasi zi. Inculpatul se numeste HUAWEI nova 10 Pro si este urmasul direct al modelului HUAWEI nova 9 despre care va povesteam in urma cu aproape un an de zile.

De fapt, este mai mult decat urmasul lui nova 9, in conditiile in care avem de-a face cu acelasi chipset, aceeasi camera principala si aceeasi camera ultra-wide. Practic, HUAWEI nova 10 Pro aduce imbunatatiri la capitolul camera frontala, display si acumulator, pastrand design-ul elegant, ultra subtire al modelului anterior, schimband insa dispunerea camerelor.

Vor fi aceste imbunatatiri suficiente pentru a recomanda nova 10 Pro in loc de nova 9 (care momentan este comercializat la promotie pe site-ul celor de la HUAWEI, pentru 1599 RON)? Asa vom incerca sa aflam in acest articol. Drept urmare haideti sa ne apucam de treaba si sa vedem ce ofera exact HUAWEI nova 10 Pro.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: