lab501.ro

Nokia Lumia 920 Review

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 18 March, 2013.

Nokia Lumia 920

 

Imi amintesc prima data cand am vazut Nokia N9, in urma cu doi ani, am ramas surprins foarte placut de desing-ul si constructia smartphone-ului si abia asteptam sa vad acelasi angrenaj dar cu sistem de operare Windows Phone. Nu a trecut mult timp si am vazut Nokia 800 care exact la fel ca N9. In prezent, discutam despre urmatoarea generatie de smartphone-uri Lumia cu Windows Phone 8 si anumie Nokia Lumia 920. Anteriorul Lumia 900 nu a beneficiat de o lansare prea grozava disponibilitatea acestuia in SUA, Europa sau Asia fiind problematica. De altfel, caile distributiei smartphone-urilor Nokia sunt cel putin ciudate, iar sintagma de lansare globala le este complet straina celor de la Nokia. Nu cred ca exagerez cand spun ca Lumia 920 este smartphone-ul care a ajuns in Romania cu cea mai mare intarziere fata de lansarea din SUA.

Evident, in ‘marea schema a lucrurilor’ aceste aspecte sunt mai putin importante, dar tot merita mentionate deoarece Nokia a fost una dintre companiile europene de top in producerea, distributia si chiar inovarea de terminale mobile si ar fi chiar pacat sa cada acum in anonimat.

Nokia Lumia 920 a fost lansat in noiembrie 2012, insa, abia acum a inceput sa apara in mod oficial si in Romania. Principalele atuuri cu care Nokia vrea sa cucereasca utilizatorii de smartphone-uri ar fi camera foto cu tehnologia PureView, hardware-ul de top si sistemul de operare Windows Phone 8. In paginile urmatoare vom vedea daca toate acestea ne-au impresionat sau nu, iar in concluzie vom vedea cum se compara cu concurenta.

noki-lumia-920 (18 of 30)

Comentarii

3 comentarii la: Nokia Lumia 920 Review

 1. Alex.G a scris pe:

  Too little, too late… Personal nu as oferi nici macar 2000 RON pentru acest telefon. In conditiile in care as putea achizitiona un SGS III.

 2. lulu a scris pe:

  Buna ziua ! Am luat recent un Lumia 920 de la Orange.Ieri i-am facut actualizare ,pt. ca mi-a cerut telefonul acest lucru.Am observat ca are o noua versiune de OS probabil Amber deoarece acum are radio,nokia smart cam etc.Nu reusesc sa setez Glance Screen care apare in Amber, pt.ca nu-l gasesc nicaieri.Am urmarit tutoriale in acest sens,degeaba, nu am reusit.Sa fie de vina codarea in Orange?Multumesc !

 3. Marius a scris pe:

  Filmeaza si fotografiaza aceleasi lucruri cu un telefon Nokia N95 de acum 5 ani si vei observa ca au aceeasi calitate sau poate chiar mai buna !!!
  Daca oamenii au dat peste 20 de milioane pentru acest telefon , eu nu as da nici 12 milioane , cat e acum la reducere . Sunt din ce in ce mai dezamagit de evolutia si performantele NOKIA . In afara de a plati inzecit traficul de net , la altceva nu folosesc !

Lasa-ne un comentariu: