lab501.ro

Nokia Lumia 925 Review

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 October, 2013.

Nokia Lumia 925

 

In urma cu cateva zile a fost prezentat si lansat oficial in Romania Nokia Lumia 1020, smartphone-ul care este in prezent varful de gama Nokia. Evident, vom discuta intr-un review viitor si despre acest model, dar pana atunci ne-am gandit ca merita sa discutam si despre Lumia 925. Probabil ca banuiti deja, daca nu am sa va spun eu cat se poate de clar: Lumia 925 este ceea ce ar fi trebuit sa fie de la bun inceput Lumia 920. Sunt de acord ca orice produs trebuie sa treaca prin cateva iterarii pana sa ajunga la varianta optima, insa cei de la Nokia nu ar fi trebuit sa-si permita aceasta intarziere.

De altfel, toate aceste decizii mai mult sau mai putin inspirate au dus la achizitionarea Nokia de catre Microsoft. Pentru multi acest pas nu a fost deloc o surpriza, parteneriatul dintre cele doua companii a functionat cat se poate de bine insa tot nu a fost indeajuns pentru ca Nokia sa revina in topul producatorilor de smartphone-uri.

Pe masura ce gama Nokia devenea disponibila si in Romania, am discutat despre Lumia 520, 620, 720 si 920 – cu alte cuvinte, aproape toate smartphone-urile Lumia au un review pe NEXT LAB501, iar Lumia 925 nu putea sa lipseasca, mai ales ca pana la aparitia noului model 1020 era unul dintre cele mai interesante smartphone-uri Nokia. Dupa cum v-am obisnuit deja, in paginile urmatoare vom discuta despre specificatii, despre performantele camerei foto, despre noul Windows Phone 8 Amber si evident despre performantele hardware in cateva benchmark-uri.

nokia-lumia-925--20

Comentarii

4 comentarii la: Nokia Lumia 925 Review

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: