lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 May, 2021.

HUAWEI MateBook X Pro 2021

 
Asa cum va povesteam cu doua saptamani in urma, anul acesta Huawei s-au concentrat pe reimprospatarea intregii game de notebook-uri, pastrand in general sasiul si majoritatea dotarilor de pe modelele anterioare, dar trecand la cele mai recente generatii de procesoare de la Intel, respectiv AMD, cu toate dotarile aferente. Astfel, anul trecut v-am povestit despre HUAWEI MateBook D15 AMD, Huawei MateBook 13 AMD, Huawei MateBook 14 2020, precum si despre varful de gama Huawei MateBook X Pro, iar anul acesta am luat-o de la capat, prezentand mai intai modelul HUAWEI MateBook D15 2021.

Ei bine, iata ca al doilea model din generatia MateBook 2021 ajuns pe masa noastra de teste este chiar varful de gama HUAWEI MateBook X Pro 2021. Si in acest caz, avem de-a face cu aceeasi carcasa si acelasi display ca si in cazul modelului anterior, HUAWEI MateBook X Pro 2021 primind un upgrade la cea mai recenta generatie de procesoare notebook de la Intel, mai precis Tiger Lake.

HUAWEI MateBook X Pro 2021 in echiparea testata de noi si-a facut deja aparitia in magazine pentru 8699RON, asadar noua ne ramane sa il testam, sa vedem ce s-a schimbat fata de modelul anterior, respectiv ce a ramas la fel si nu in ultimul rand sa va prezentam si voua concluziile noastre.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

  1. Sorin Marin a scris pe:

    Salutare,

    In sectiunea “Specificatii”, la descrierea sprocesrului cred ca lipseste “Intel® Core™ i7” urmat de “1165G7” unde acesta este prezent. Nu sunt sigur daca este lasat intentionat fara numele procesorului sau nu. :)

Lasa-ne un comentariu: