lab501.ro

Review – Huawei MateBook 14 2020 AMD

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 November, 2020.

Huawei MateBook 14 2020

 
Adevarul, dragii mei, este ca e greu. E greu sa te mai gandesti la altceva, cand se lanseaza placi video dupa placi video si procesoare dupa procesoare. Si este greu sa mai ai timp de altceva in acest context. Daca la capitolul procesoare s-a cam spus ce era de spus anul acesta, ierarhia este clara si voi, pasionatii, stiti deja ce va doriti sau de ce aveti nevoie, cand vine vorba despre placi video zilele acestea se scrie istoria, iar batalia decisiva se va intampla in Decembrie.

Motiv pentru care cred ca este lesne de inteles de ce imi gasesc mai greu cuvintele cand vine vorba despre alte subiecte, sau de ce ajung mai tarziu sa ma ocup de ele. Cu toate acestea, 2020 nu a fost doar un an important pentru procesoare si placi video lansate in segmentul desktop. Nu, anul acesta a debutat cu o alta noutate importanta, mai precis lansarea procesoarelor AMD Renoir, prima generatie de procesoare AMD care a spulberat pur si simplu concurenta in acest segment.

Si dupa cum ati putut vedea, am testat majoritatea modelelor din gama Renoir, integrate in notebook-uri care mai de care mai diverse si mai interesante, de la ultraportabile fascinante de 13 sau 14″, echipate cu procesoare din seria U si pana la adevarate uzine de gaming, care ofera o putere de calcul similara cu ceea ce vedem in segmentul desktop, datorita procesoarelor AMD Renoir din seria H.

Nu in ultimul rand, anul acesta am testat pentru prima oara gama completa de notebook-uri Huawei, incepand cu excelentul Huawei MateBook D15, echipat cu un model din generatia anterioara de procesoare AMD, continuand cu MateBook X Pro, un varf de gama impresionant, totul pentru a incheia seria modelelor testate cu simpaticul Huawei MateBook 13AMD, echipat la randul sau cu un procesor AMD Picasso din seria U.

Ei bine, intre timp Huawei au mai lansat doua modele, mai precis Huawei MateBook X si Huawei MateBook 14 2020, iar noi o sa va povestim astazi despre cel din urma, deoarece aduce o noutate interesanta. Evident, avem de-a face cu un ultraportabil usor si subtire si evident, acesta este echipat cu un procesor AMD Renoir. Doar ca… de aceasta data nu discutam despre un procesor din seria U, ci despre un procesor din seria H!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: