lab501.ro

Review – Huawei MateBook 14 2020 AMD

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 November, 2020.

Concluzii

 
AMD au reusit o figura frumoasa anul acesta, preluand coroana performantei in segmentul notebook-urilor pentru prima data in istorie. Iar Huawei au fost cat se poate de harnici, lansand nu mai putin de 7 modele de notebook-uri in 2020, patru dintre acestea fiind bazate pe procesoare AMD.

Si chiar daca Huawei s-au alaturat ceva mai tarziu producatorilor de ultraportabile, trebuie sa recunostem ca au reusit sa ajunga rapid la un nivel de invidiat, toate notebook-urile din seria MateBook 2020 iesind in evidenta prin eleganta, dotari si performanta, reusind in acelasi timp sa pastreze un bun raport calitate / pret.

Nu in ultimul rand, integrarea cu smartphone-ul cu ajutorul functiei Huawei Share ofera o comoditate in utilizare de invidiat, Huawei reusind sa creeze un ecosistem performant, usor de folosit, atat pentru experti, cat si pentru utilizatorii mai putin tehnici, care se extinde pe cateva generatii de telefoane si o familie intreaga de notebook-uri.

Dintre acestea, Huawei MateBook 14 2020 AMD este cu adevarat inedit, sacrificand cativa mm grosime si cateva sute de grame pentru a putea adaposti procesoare AMD Renoir din seria H, oferind practic o performanta apropiata de cea a desktop-urilor intr-un ultraportabil elegant de 14″.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: