lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 May, 2021.

Constructie si dotari

 

La capitolul constructie nu s-a schimbat nimic, HUAWEI MateBook X Pro 2021 fiind bazat pe acelasi sasiu ca si modelul anterior. Astfel, avem de-a face cu un notebook compact uni-body, construit dintr-un singur bloc de aluminiu prelucrat la CNC, singurul material folosit pe langa aluminiu fiind sticla montata peste panoul LTPS.

Tastatura back-lit este placuta in utilizare, web-cam-ul retractabil fiind ascuns intre tastele F6 si F7, touch-pad-ul multi-touch este generos dimensionat, iar butonul power este echipat cu senzor de amprenta rapid, care permite utilizarea Windows Hello si autentificarea fara parola in momentul pornirii notebook-ului.

Latura stanga adaposteste cei doi conectori USB-C, precum si conectorul audio combo in/out, in timp ce conectorul USB 3.2 este pozitionat pe latura din dreapta. Pe latura inferioara gasim 2 microfoane, dispuse inspre utilizator, in timp ce difuzoarele sunt dispuse pe laterale, fiind orientate atat inspre utilizator, datorita celor doua grile care flancheaza tastatura, cat si inspre latura inferioara, pentru reproducerea frecventelor joase.

Asa cum ne-au obisnuit HUAWEI deja, MateBook X Pro 2021 vine cu aplicatia PC Manager instalata din fabrica si suporta functia Huawei Share, care ne permite imperecherea rapida a telefonului cu notebook-ul printr-o simpla atingere a sticker-ului omonim pozitionat in dreapta trackpad-ului cu telefonul nostru Huawei. Am explicat pe larg modul in care aceasta functioneaza aici.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

  1. Sorin Marin a scris pe:

    Salutare,

    In sectiunea “Specificatii”, la descrierea sprocesrului cred ca lipseste “Intel® Core™ i7” urmat de “1165G7” unde acesta este prezent. Nu sunt sigur daca este lasat intentionat fara numele procesorului sau nu. :)

Lasa-ne un comentariu: