lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 May, 2021.

Concluzii

 
HUAWEI MateBook X Pro 2021 pastreaza cele mai importante trasaturi ale modelului anterior, fiind un ultraportabil premium, care imbina in mod placut design-ul minimalist cu eleganta aluminiului slefuit, dimensiunile reduse, display-ul de cea mai buna calitate si o configuratie echilibrata, care ar trebui sa ofere o experienta optima chiar si celor mai pretentiosi dintre noi. Echipat cu un display tactil de 13.9″, HUAWEI MateBook X Pro 2020 are dimensiunile unui notebook de 13.3″, datorita formatului 2:3, format pe care eu unul il prefer fata de design-ul alungit practicat de alti producatori.

Experienta oferita utilizatorului este imbunatatita, datorita utilizarii unui procesor mai puternic, cu o solutie grafica integrata semnificativ mai puternica. De asemenea, avem de-a face cu un upgrade la capitolul conectivitate wireless, iar sistemul de racire a fost imbunatatit semnificativ, chiar daca modelul 2020 era deja echipat cu un sistem de racire destul de solid.

Drept urmare, HUAWEI MateBook X Pro 2021 este o solutie recomandata pentru cei care se afla in cautarea unui ultraportabil de ultima generatie, oferind cele mai noi tehnologii intr-un pachet compact, elegant, cu finisaje premium. Personal, sunt curios cum ar arata un modelul Huawei MateBook 2021 echipat cu cele mai noi procesoare din seria AMD Ryzen 5000 – Cezanne.

Pana atunci insa, trebuie sa va spun ca HUAWEI MateBook X Pro 2021 este disponibil in tara noastra chiar in versiunea testata de noi (Emerald Green, 16GB + 1TB), fiind comercializat in momentul de fata pentru 8699RON, atat in magazinul oficial Huawei, cat si pe site-urile magazinelor partenere.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

  1. Sorin Marin a scris pe:

    Salutare,

    In sectiunea “Specificatii”, la descrierea sprocesrului cred ca lipseste “Intel® Core™ i7” urmat de “1165G7” unde acesta este prezent. Nu sunt sigur daca este lasat intentionat fara numele procesorului sau nu. :)

Lasa-ne un comentariu: