lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 May, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Procesoarele din seria Tiger Lake nu sunt recunoscute pentru faptul ca ar fi prea reci, ba chiar din contra. Chiar si asa, temperatura procesorului nu trece de 90 oC dupa 10 rulari consecutive de Cinebench R15, urcand la un maxim de 95 oC doar dupa ce am rulat intreaga suita de teste, care este probabil semnificativ mai solicitanta decat modelul de utilizare zilnic al unui ultraportabil. De asemenea, HUAWEI MateBook X Pro 2021 este un notebook silentios, aparatul de masura indicand un nivel maxim de zgomot atins in timpul testelor de 40.1 dB.

Un aspect unde HUAWEI MateBook X Pro 2021a reusit sa ne impresioneze este autonomia, acesta oferind aproape o ora de redare material video in plus fata de modelul anterior, respectiv aproape o ora si jumatate in plus in testul productivity.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

  1. Sorin Marin a scris pe:

    Salutare,

    In sectiunea “Specificatii”, la descrierea sprocesrului cred ca lipseste “Intel® Core™ i7” urmat de “1165G7” unde acesta este prezent. Nu sunt sigur daca este lasat intentionat fara numele procesorului sau nu. :)

Lasa-ne un comentariu: