lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 May, 2021.

Sub capota

 
Daca la exterior nu avem parte de diferente, lucrurile se schimba dramatic in momentul in care demontam notebook-ul. Astfel, acesta este impartit in continuare intre acumulatorul care ocupa mai bine de jumatate din carcasa si sistemul de racire.

Pe de alta parte, sistemul de racire a fost complet schimbat, chiar daca este pozitionat in aceeasi zona a carcasei. Astfel, daca in cazul modelului 2020 aveam de-a face cu o placa de aluminiu, 3 heatpipe-uri de cupru de 8mm, un ventilator centrifugal si doua radiatoare pozitionate inspre latura din spate, in cazul lui HUAWEI MateBook X Pro 2021 producatorul a dus lucrurile si mai departe.

Procesorul este montat in centrul notebook-ului, caldura degajata de acesta fiind preluata de un vapor chamber care acopera o buna parte din suprafata interioara a notebook-ului. Apoi intra in actiune sistemul denumit dual Shark Fin design, adica doua ventilatoare centrifugale pozitionate la extremitatile vapor chamber-ului. Ventilatorul din dreapta introduce aerul rece prin lateral si evacueaza aerul fierbinte intre parte din spate a notebook-ului, in timp ce ventilatorul din stanga introduce aerul rece prin partea din spate si evacueaza aerul fierbinte in lateral.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2021

  1. Sorin Marin a scris pe:

    Salutare,

    In sectiunea “Specificatii”, la descrierea sprocesrului cred ca lipseste “Intel® Core™ i7” urmat de “1165G7” unde acesta este prezent. Nu sunt sigur daca este lasat intentionat fara numele procesorului sau nu. :)

Lasa-ne un comentariu: