lab501.ro

Review – AORUS 17G – Intel Core i7 10875H + Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 4 May, 2020.

Constructie si dotari

 
AORUS 17G este construit integral din aluminiu, carcasa fiind debitata cu ajutorul unei masini CNC, pentru un maxim de precizie si eleganta. Iar AORUS 17G striga eleganta prin toti porii, fiind unul dintre cele mai aratoase notebook-uri de 17″ pe care am pus mana vreodata.

Pentru un notebook de gaming de 17″, AORUS 17G este chiar subtire, aspectul sau fiind aproape sobru, fara ornamente inutile, singurul detaliu extra de pe capac fiind logo-ul AORUS, iluminat discret cu alb. Asta nu inseamna insa ca nu ne dam seama ca avem de-a face cu un adevarat monstru, grila de evacuare a aerului cald fiind generos dimensionata.

Astfel, fluxul de aer este logic, cele doua ventilatoare introducand aerul rece prin partea inferioara a carcasei, aerul fierbinte fiind evacuat in laterale, in sus si in spate. Conectorii sunt pozitionati clasic, pe laterale, iar display-ul este inconjurat de o rama extrem de subtire, acesta fiind de altfel si motivul pentru care webcam-ul este pozitionat pe latura inferioara a display-ului. Avem insa un privacy shutter pe webcam, ceea ce eu personal apreciez pe deplin.

Touch-pad-ul multi-gesture de cea mai buna calitate ofera o experienta foarte placuta in utilizare, iar tastatura echipata cu switch-uri mecanice Omron B3KL este pur si simplu o gura de aer proaspat pentru cei care isi doresc o experienta fara compromisuri pe notebook-uri, feeling-ul fiind exact asa cum ar trebui, precis si comod la fel ca si in cazul tastaturii desktop. Desigur, tastatura este dotata cu iluminare RGB Per-Key Backlit, utilizatorii putand personaliza aspectul acesteia cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion, insa cel mai mult impresioneaza modul in care aceasta se simte in timpul utilizarii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: