lab501.ro

Review – AORUS 17G – Intel Core i7 10875H + Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 4 May, 2020.

Concluzii

 
GIGABYTE reusesc sa ne impresioneze inca o data, cu o combinatie reusita intre eleganta si putere de calcul. Astfel, nimic nu este lasat la voia intamplarii, producatorul utilizand exclusiv componente de cea mai buna calitate, de la carcasa din aluminiu slefuita cu precizie la CNC, sau solutia de stocare de top de la Samsung si pana la panoul excelent produs de AU Optronics sau combinatia bine gandita intre procesor si placa video.

Fara exagerari inutile, cu un aspect elegant la exterior si un sistem de racire performant in interior, AORUS 17G demonstreaza cum ar trebui integrat un procesor high-end de ultima generatie, astfel incat acesta sa ofere performanta maxima de care este capabil.

Pentru ca exista notebook-uri subtiri si foarte performante, exista notebook-uri de dimensiuni medii, insa pentru varfurile de gama, in special cele de la Intel, avem nevoie de un sasiu spatios pentru a evita temperaturile prea ridicate si diminuarea performantei, iar AORUS 17G se achita cu brio de aceasta sarcina.

De fapt, AORUS 17G arata atat de bine si se misca atat de bine incat chiar mi-as dori sa vad si o versiune echipata cu un procesor AMD Ryzen 9 4900H, ba chiar as putea fi convins sa utilizez un notebook de 17″ in acest caz. Mai ales ca tastatura mecanica ofera o experienta net superioara de tastare fata de ceea ce intalnim in marea majoritate a cazurilor pe notebook-uri, iar pentru mine tastatura si display-ul sunt aspecte foarte importante.

Evident, AORUS 17G este un notebook high-end, cu un pret pe masura, insa aproximativ 2499 EURO nu suna atat de rau pentru o astfel de configuratie, nu-i asa? GIGABYTE nu comercializeaza notebook-uri in Romania, insa in Europa am gasit pana acum versiunea cu SSD de 512GB si Windows 10 Home pentru 2299GBP, AORUS 17G urmand sa isi faca aparitia cat de curand si in magazinele din Germania.

Cu ajutorul modelului 17G, AORUS redefinesc conceptul de laptop de gaming, alegand cu grija componentele in functie de sasiu si demonstrand ca un desktop replacement performant poate fi si elegant. Si asta in timp ce exceleaza la toate capitolele, de la performanta si pana la display, tastatura si nu in ultimul rand flexibilitatea in alegerea stilului de lucru optim pentru fiecare utilizator in parte. Un notebook de nota 10!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: