lab501.ro

Review – AORUS 17G – Intel Core i7 10875H + Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 4 May, 2020.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Pentru comparatie, am inclus mai jos atat graficul dupa 10 rulari de Cinebench R15, cu profilul High Performance si AI-ul setat in modul Edge learning, asa cum am testat noi, cat si dupa 10 rulari cu profilul de performanta Auto si AI-ul dezactivat. Dupa cum putem vedea, Intel Core i7 10875H beneficiaza din plin de pe urma profilului high-performance, intrecand performantele atinse de Core i9 10980HK si Ryzen 7 4800HS, insa daca utilizam un profil echilibrat din punct de vedere al nivelului de zgomot, performanta oferita este putin sub a celor doua modele amintite mai sus, asa cum era de altfel de asteptat.

Inregistrand un consum maxim de 105W, respectiv un consum mediu de 60 W pentru procesor, in cazul profilului High Performance procesorul atinge 83 oC dupa 10 rulari de Cinebench R15, respectiv 91 oC dupa ce am rulat intreaga suita de teste, inclusiv jocurile, in timp ce placa grafica atinge 75 oC. Procesorul nici macar nu se apropie de throttling, insa nivelul de zgomot este ridicat, apropiindu-se de 50dB.

Daca dorim un regim de utilizare ceva mai echilibrat, in care nivelul de zgomot nu depaseste 45.2dB, putem opta pentru profilul Auto (sau Balanced) si AI Off, caz in care temperatura atinsa dupa 10 rulari de Cinebench este de 85 oC, in timp ce consumul mediu inregistrat nu trece de 50W pentru procesor. Alegerea este a fiecaruia, in functie de preferinte personale sau activitatile intreprinse, important este ca putem selecta facil profilul preferat, cu ajutorul AORUS Control Center.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: