lab501.ro

Review – AORUS 15 BSF – Intel Core i7 13700H + Nvidia GeForce RTX 4070 Mobile

Scris de: , in categoria: Notebook, in 22 March, 2023.

AORUS 15 BSF

 
Vine vara, bine-mi pare, in gradina am… 2 notebook-uri, 3 telefoane, o placa video si multe alte lucruri de facut. Bine, am si cateva flori, dar ele nu necesita decat o cana de apa la cateva zile si poate putina atentie. La polul opus, notebook-urile, componentele si smartphone-urile care asteapta cuminti pe birou necesita toata atentia noastra, pentru ca, pana la urma acesta este cursul firesc al lucrurilor. Iar acest curs as putea spune ca este favorabil anul acesta.

De ce spun asta? Ei bine, stim cu totii pe ce lume traim, unde semiconductorii sunt in criza mai tot timpul in ultimii ani, transportul peste ocean este de asemenea problematic, drept urmare ne-am obisnuit sa vedem lucruri anuntate in Ianuarie, pe care le testam in August. Poate credeti ca exagerez, dar anul trecut cam asa a fost… toate notebook-urile acelea anuntate la CES, cu placi video si procesoare noi, au cam ajuns la noi in vara.

Ei bine, anul acesta lucrurile se pare ca s-au schimbat, pentru ca atat notebook-urile Lenovo testate de noi, cat si notebook-urile Asus, sunt deja disponibile in magazine. Astfel, pana acum am vazut cum se comporta Intel Core i7 13700HX, Intel Core i9 13900HX si Intel Core i9 13980HX, dar si Nvidia GeForce RTX 4080 Mobile, respectiv Nvidia GeForce RTX 4090 Mobile.

Ce-i drept, cele doua modele testate de noi au reusit sa ne impresioneze, dar discutam totusi despre notebook-uri de 16499 RON, respectiv 21999 RON. Si da, RTX 4080 Mobile si RTX 4090 Mobile ofera performante impresionante, dar nu toata lumea are nevoie (sau suficienti rinichi) pentru asa ceva. Drept urmare, ar trebui sa revenim cu picioarele pe pamant si sa testam si ceva mai accesibil, nu-i asa? Poate un notebook de ~ 10000 RON, sa zicem, echipat cu RTX 4070?

Say no more, au spus cei de la GIGABYTE, in timp ce un elegant AORUS 15 BSF era livrat cu promptitudine la noi in laborator. Laptop nou? Estem. Nvidia GeForce RTX 4070 Mobile? Estem. Disponibil in magazine in acest moment pentru ~10000 RON? Desigur. Mare bucurie, mi-am spus eu, in timp ce scoteam laptop-ul din cutie si ma apucam de treaba.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: