lab501.ro

Review – Alienware m15

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 December, 2018.

Constructie si dotari

 
Forma carcasei de aduce aminte de Legion Y520, insa design-ul difera semnificativ, in primul rand datorita utilizarii unei combinatii gri/negru, respectiv datorita pozitionarii unor conectori pe latura din spate a carcasei. Astfel, conectorii de care avem nevoie la indemana au ramas pozitionati pe laterale, conectorul RJ-45, un conector USB si conectorul audio fiind pozitionati pe laterala stanga, in timp ce doi conectori USB sunt pozitionati pe laterala dreapta.

Pe latura din spate gasim conectorul HDMI, conectorul Mini-DP, conectorul USB 3.1 Gen 2 Type-C / Thunderbolt 3, conectorul Alienware Graphics Amplifier, precum si conectorul alimentatorului. Atat lateralele, cat si latura din spate si latura inferioara, sunt brazdate de fante de aerisire, admisia aerului rece in carcasa fiind facilitata de cele 4 picioare de cauciuc montate pe latura inferioara.

Alienware m15 este echipat cu o tastatura “full”, suplimentata de 4 taste programabile dispuse deasupra num-pad-ului, in timp ce pornirea sistemului cade in sarcina unui buton / logo, pozitionat central imediat sub display.

Alienware m15 este un notebook de gaming modern, care integreaza un procesor puternic si o placa video de top intr-un sasiu de dimensiuni reduse, respectand astfel sintagma definitorie a genului in 2018.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: