lab501.ro

Review – Alienware Area-51m – Gaming la categoria grea

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 April, 2019.

Sub capota

 
Evident, o astfel de bestie are nevoie de un sistem de racire pe masura, iar cei de la Alienware au dotat Area-51m cu doua ventilatoare centrifugale de dimensiuni generoase. Air-flow-ul are un parcurs clasic, aerul rece fiind introdus prin fantele hexagonale pozitionate pe latura inferioara a notebook-ului, aerul cald fiind evacuat atat prin laterale, cat si prin spate. Motivul pentru care ventilatoarele au dimensiuni ceva mai mari decat in cazul altor modele este modul in care sunt dispuse componentele.

Astfel, procesorul este pozitionat in zona mediana a placii de baza, usor la dreapta, in stanga sa fiind dispuse slot-urile SO-DIMM. Deasupra acestora este montata placa grafica in format MXM. Am apreciat faptul ca SSD-ul NVMe este echipat cu un mic radiator din fabrica, precum si faptul ca acumulatorul are o capacitate ceva mai mare decat in cazul majoritatii desktop-replacement-urilor. Nu in ultimul rand, capacul inferior se deschide usor, fiind echipat cu un numar redus de suruburi in cruce.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Alienware Area-51m – Gaming la categoria grea

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Foarte bun review, dar dupa cum spuneati, pretul e problema la ce ofera. Nu as merge pe acesta cand gasesc alternative mai puternice la pret mai redus. Dar cum se zice: Cine e fan al unui brand cumpara si aerul daca are brand pe el.

Lasa-ne un comentariu: