lab501.ro

Review – Alienware Area-51m – Gaming la categoria grea

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 April, 2019.

Temperaturi

 
Principala diferenta intre Alienware Area-51m, Clevo P775TM1-G si restul notebook-urilor echipate cu placi grafice RTX testate de noi pana acum consta in dimensiune si in special in dimensiunea sistemului de racire. Astfel, daca in cazul majoritatii notebook-urilor de gaming high-end procesorul va intra in throttle in timpul testelor, acest lucru nu se intampla in cazul desktop replacement-urilor, procesorul atingand o temperatura maxima de 91 oC in cazul modelului Alienware, in timp ce nucleul placii grafice nu trece de 65 oC.

Prin comparatie cu principalul competitor, Clevo P775TM1-G, temperatura procesorului este putin mai ridicata (88 oC in cazul acestuia), insa temperatura nucleului grafic este semnificativ mai scazuta, RTX 2080 atingand 87 oC in timpul functionarii. O alta diferenta este data de nivelul de zgomot – daca varful de gama Clevo atinge 48.3 dB in sarcina maxima, in cazul lui Alienware Area-51m am inregistrat 45.4 dB, nivelul de zgomot fiind semnificativ mai redus.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Alienware Area-51m – Gaming la categoria grea

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Foarte bun review, dar dupa cum spuneati, pretul e problema la ce ofera. Nu as merge pe acesta cand gasesc alternative mai puternice la pret mai redus. Dar cum se zice: Cine e fan al unui brand cumpara si aerul daca are brand pe el.

Lasa-ne un comentariu: