lab501.ro

MSI GT780R – True desktop replacement

Scris de: , in categoria: Notebook, in 5 March, 2012.

Temperaturi si autonomie

Am testat temperaturile folosind in paralel stress test-ul din Prime95 pentru CPU & RAM (8 threads, blended) si FurMark 1.9 (Burn-in, 1920×1080, 4xMSAA) pentru GPU timp de 30 de minute. Temperaturile pentru procesor le-am masurat folosind Core Temp 1.0 iar cele pentru placa video FurMark.

Dupa cum puteti vedea sistemul de racire functioneaza foarte bine, in full load temperaturile nedepasind 91 de grade Celsius pentru placa video si 94-95 oC pentru procesor.

Zgomotul produse de ventilatoare s-a incadrat in limite normale, mai ales pentru genul acesta de laptopuri. Chiar si la nivel maxim nu mi s-au parut deranjante ventilatoarele. Laptopul s-a incalzit in toata partea stanga, atat pe carcasa inferioara cat si cea superioara, incluzand aici si jumatate de tastatura – fara a deveni insa fierbinte. Singurele parti fierbinti le-am simtit in jurul fantelor de aerisire si pe carcasa inferioara.

Autonomia a fost testata cu Battery Eater 2.7. Classic Test simuleaza un consum moderat al resurselor, similar cu rularea unui film HD 720p. Reader’s Test simuleaza un mediu de lucru office. Primul test a fost rulat cu WiFi on, High Performance iar bateria a rezistat o ora. Pentru cel de-al doilea test am folosit modul Eco/Office, WiFi off iar bateria a rezistat aproape patru ore (3:55h).

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: