lab501.ro

MSI GT780R – True desktop replacement

Scris de: , in categoria: Notebook, in 5 March, 2012.

Un desktop replacement trebuie sa ofere aproape tot ceea ce ofera un desktop standard, plus mobilitate. Trebuie sa fie comod, sa inspire incredere, sa stii ca te poti baza pe el pentru a-ti face treaba. In acelasi timp, trebuie sa poti sa-l folosesti si la activitati  multimedia sau jocuri. Astfel, trebuie sa fie un sistem cu un ecran generos, rezolutie Full HD, componente performante de ultima generatie si pret acceptabil.

In acest articol vom testa notebook-ul MSI GT780R, fratele mai mare si mai serios al lui GT683R. Dupa cum veti vedea in paginile urmatoare, desi configuratia celor doua laptopuri este foarte apropiata diferentele sunt totusi mari – nu atat ca si performanta bruta, cat din punct de vedere al ergonomiei.

Dupa cum bine stim, sunt cateva detalii care fac diferenta dintre un laptop bun si unul mediocru, iar in acest caz, MSI a stiut sa faca aceasta diferenta. Daca v-am facut curiosi, cititi in continuare detalii despre specificatiile, design-ul, constructia si testele la care a fost supus MSI GT780R.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: