lab501.ro

Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 7 April, 2017.

Prezentare

 
Am testat cateva headset-uri interesante in ultimul an si am avut parte de surprize placute, cum ar fi solidele Cloud Revolver, cu un sunet de exceptie si o constructie de tanc, sau Fnatic Gear Duel, un headset modular cu un nivel al calitatii audio similar. Ei bine, nu imi dau seama daca acest lucru se vede din fotografiile realizate de noi, dar este clar ca avem de-a face cu o companie al carei principal obiect de activitate este sunetul. Sound BlasterX H5 Tournament Edition sunt casti cu adevarat premium, constructia de exceptie reprezentand una dintre cele mai reusite imbinari intre aluminiu, spuma cu memorie si piele sintetica vazute de mine pana cum.

Acelasi lucru il pot spune si despre ergonomie, Sound BlasterX H5 Tournament Edition fiind potrivite chiar si pentru capetele mari ca mine. Difuzoarele de 50mm sunt montate in incinte semi-deschise, cu un sound-stage generos, iar calitatea sunetului este comparabila cu ceea ce am observat in cazul lui Cloud Revolver. Evident, Creative nu sunt cunoscuti doar pentru solutiile hardware pe care le produc, ci si pentru unele dintre cele mai stufoase software-uri dedicate de pe piata, iar versiunea Sound BlasterX Acoustic Engine Lite ne permite sa personalizam castile asa cum dorim, utilizatorul putand aplica o serie de efecte specifice jocurilor in care ne relaxam (FPS, RTS, etc).

Pretul recomandat pentru piata din Romania este 469 RON, dar in acest moment Sound BlasterX H5 Tournament Edition pot fi achizitionate pentru 349 RON, oferind o calitate a sunetului si a constructiei peste majoritatea modelelor pozitionate in aceasta zona de pret.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

 1. Tudor a scris pe:

  Mi se pare mie sau castile BlasterX sunt tot Takstar Pro 80/Hi-2050? :D [Baza tuturor celorlalte casti identice ca si constructie+sunet -> Qpad QH-90/85, HypeX Cloud etc.]

  http://www.takstar.com/en/product/detail-11-28-0-413

  http://www.takstar.com/en/product/detail-11-29-0-220

  Singurul lucru pe care l-ar aduce atunci in plus ar fi cablul detasabil. :)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Seamana destul de mult. Dar materialele utilizate nu mi-au lasat deloc senzatia de cloud (ma refer la piewa sintetica), iar sunetul merge inspre zona Revolver din punctul meu de vedere. Dar da, baza ar putea fi astea.

Lasa-ne un comentariu: