lab501.ro

Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 7 April, 2017.

Sound Blaster Connect

 
Un alt aspect care mi-a cimentat impresia pozitiva lasata de perifericele Sound BlasterX a fost utilitarul unificat Sound Blaster Connect, care poate controla atat tastatura cat si mouse-ul. Avem acces aici la setari pe care le-am vazut in cazul unui numar redus de periferice, cum ar fi delay sau polling rate in cazul tastaturii, sau distanta de lift-off pentru mouse, care poate fi setata la 2 sau 3mm. De asemenea, putem seta manual sensibilitatea modului sniper, hardware acceleration, iar la capitolul iluminare cred ca avem de-a face cu una dintre cele mai complete oferte de pe piata in momentul de fata.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sound BlasterX Vanguard K08, Siege M04, AlphaPad & H5 Tournament Edition

 1. Tudor a scris pe:

  Mi se pare mie sau castile BlasterX sunt tot Takstar Pro 80/Hi-2050? :D [Baza tuturor celorlalte casti identice ca si constructie+sunet -> Qpad QH-90/85, HypeX Cloud etc.]

  http://www.takstar.com/en/product/detail-11-28-0-413

  http://www.takstar.com/en/product/detail-11-29-0-220

  Singurul lucru pe care l-ar aduce atunci in plus ar fi cablul detasabil. :)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Seamana destul de mult. Dar materialele utilizate nu mi-au lasat deloc senzatia de cloud (ma refer la piewa sintetica), iar sunetul merge inspre zona Revolver din punctul meu de vedere. Dar da, baza ar putea fi astea.

Lasa-ne un comentariu: