lab501.ro

Review – Synology DS1621xs+

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 18 September, 2020.

Constructie si dotari

 
Fiind vorba despre un NAS care accepta 6 unitati de stocare, ne-am fi asteptat ca Synology DS1621xs+ sa fie un NAS de dimensiuni mari. Si totusi, Synology DS1621xs+ este chiar compact, masurand 282mm latime si cantarind 5.3Kg fara unitati de stocare instalate. Pe latura frontala gasim led-urile de stare, butonul Power, precum si un conector USB 3.0, in timp ce restul conectorilor sunt pozitionati pe latura din spate.

Aici gasim doi conectori USB 3.0, 1 conector 10Gigabit LAN, 2 conectori Gigabit LAN, 2 conectori eSATA, 1 conector Kensington Lock, precum si conectorul alimentatorului. Tot aici gasim cele doua ventilatoare de 90mm, care trag aerul prin lacasurile unitatilor de stocare si il evacueaza in partea din spate, folosindu-se de presiunea negativa din carcasa.

Instalarea unitatilor de 2.5″ se realizeaza simplu, fara a fi necesara utilizarea unei surubelnite. De asemenea, daca dorim sa adaugam inca o placuta SO-DIMM de 8GB sau sa schimbm modului de 8GB instalat in sistem cu doua placute de 16GB bucata, putem face asta deschizand lacasul dedicat, pozitionat pe latura inferioara. Nu in ultimul rand, in interiorul NAS-ului, pe peretele din stanga, dupa ce scoatem montantii mobili pentru hard disk-uri, avem acces la doua slot-uri NVMe M2280, echipate cu blocatoare din plastic, astfel incat nu avem nevoie de suruburi pentru a fixa SSD-urile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: