lab501.ro

Review – Synology RT2600ac

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 5 June, 2018.

Synology RT2600ac

 
Cei de la Synology sunt recunoscuti pentru NAS-urile lor extrem de puternice si configurabile, acestea devenind un etalon in acest domeniu. Hardware-ul din interior poate fi identic cu cel al competitorilor, insa software-ul DSM este ceea ce face NAS-urile Synology sa straluceasca, multitudinea de optiuni si numeroasele aplicatii care pot fi instalate fiind cu adevarat impresionanta.

In 2015 cei de la Synology au lansat pe piata RT1900ac, primul lor router, care a suprins in primul rand prin sistemul de operare SRM ce preia multe din functiile DSM. Avem pachete care pot fi instalate, precum si alte optiuni specifice, dar vom vorbi mai multe atunci cand vom lua la puricat partea de software.

Astazi noi vom avea pe bancul de test RT2600ac, urmasul lui RT1900ac, care aduce imbunatatiri in special pe partea de viteza – asa cum ii spune si numele (maxim 2600Mbps in total, cu retea 5GHz in mod 802.11ac). Synology RT2600ac nu este un router compact si nici accesibil, in schimb vine cu posibilitati aproape infinite de configurare si promite integrare perfecta cu un NAS al aceluiasi producator.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: