lab501.ro

Review – Synology RT2600ac

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 5 June, 2018.

Concluzii

 
Synology RT2600ac este bazat pe o platforma hardware solida, performanta de procesare fiind mai mare decat a PC-urile noastre de acum 10 ani. Stabilitatea de care a dat dovada de-a lungul testelor precum si in utilizare zilnica a fost excelenta, exact asa cum ar trebui sa se comporte un router high-end. Pretul pentru care il putem gasi in magazinele din Romania este de aproximativ 1100 lei, justificat atat de performanta si stabilitatea obtinuta in testele noastre, cat si de suportul software deosebit.

Sistemul de operare SRM este in opinia mea adevaratul as din maneca al acestui router, iar cei obisnuiti cu DSM-ul din NAS-uri se vor simti ca acasa. Pentru un utilizator de rand care are nevoie de un router plug and play, pretul lui RT2600ac poate ca nu este justificat, insa pentru entuziasti si power useri flexibilitatea si ergonomia data de SRM este indispensabila.

Synology RT2600ac reprezinta o gura de aer proaspat pe piata routerelor, acesta fiind unul dintre putinele modele pentru care nu avem tentatia de a cauta un firmware custom (DD-WRT sau Tomato). Astept insa sa vad daca cei de la Synology vor continua dezvoltarea acestei ramuri cu mai multe modele, sau se vor rezuma in a lansa cate un varf de gama odata la 2 ani. Ramane de vazut!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: