lab501.ro

Review – QNAP TS-364

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 14 November, 2023.

Constructie si dotari

 
QNAP TS-364 are un format atipic, fiind compact (146 × 142 mm), dar lung (257.1 mm), cantarind 2.6Kg fara unitati de stocare instalate. Pe latura frontala gasim led-urile de stare, butonul Power, precum si un conector USB 3.2 Gen 1, in timp ce restul conectorilor sunt pozitionati pe latura din spate.

Aici gasim doi conectori USB 3.2 Gen 2, 1 conector 2.5Gbe LAN, 1 conector HDMI 1.4b, 1 conector Kensington Lock, pin-ul de Reset, precum si conectorul alimentatorului. Tot aici gasim si ventilatorul de 90mm, care trage aerul prin lacasurile unitatilor de stocare si il evacueaza in partea din spate, folosindu-se de presiunea negativa din carcasa.

Instalarea unitatilor de 3.5″ se realizeaza simplu, fara a fi necesara utilizarea unei surubelnite, insa nu discutam despre unitati hot-swappable. De asemenea, avem acces facil la conectorii interni, daca dorim sa adaugam inca o placuta SO-DIMM de 8GB sau sa schimbam modului de 8GB instalat in sistem cu doua placute de 16GB bucata, respectiv sa montam SSD-uri NVMe in NAS. De altfel, slot-urile M.2 sunt echipate cu blocatoare din plastic, astfel incat nu avem nevoie de suruburi pentru a fixa SSD-urile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: