lab501.ro

Review – Netgear ReadyNAS 526X + Seagate IronWolf Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Retelistica, in 27 June, 2017.

Constructie si dotari

 
Fata de alte NAS-uri pe care le-am testat in ultimii ani, Netgear ReadyNAS 526X este semnificativ mai voluminos si mai greu. Logic, daca ne gandim ca este dotat cu 6 bay-uri pentru hard-disk-uri si o sursa de 200W. Latura frontala este dotata cu o usa, pe care gasim display-ul precum si 5 butoane iluminate. Admisia aerului in carcasa se realizeaza exclusiv prin partea frontala, prin fantele dispuse in jurul usii, evacuarea fiind realizata prin spate de catre ventilatorul de 120mm.

Pentru a avea acces la hard-disk-uri, pur si simplu deschidem usa, aceasta fiind dotata cu un sistem de fixare magnetic. In spatele acesteia gasim cele 6 sertare care adapostesc HDD-uri, instalarea fiind complet tool-less. Avem o piedica pe care o culisam spre stanga pentru a scoate sertarul din carcasa si inca o piedica pe care trebuie sa o culisam ca sa fixam hard-disk-ul in pozitie.

Cu exceptia conectorului USB 3.0 populat cu un adaptor Bluetooth, care este pozitionat pe latura frontala, toti conectorii sunt dispusi pe latura din spate a NAS-ului, tot acolo fiind prezente si butonul ON/Off, respectiv conectorul cablului de alimentare.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Netgear ReadyNAS 526X + Seagate IronWolf Pro

  1. Excelent! sunt incantat ca citesc un alt articol dedicat NAS-urilor și cu atât mai mult sa aflu ca vor urma și altele…

Lasa-ne un comentariu: