lab501.ro

Review – OPPO Enco X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 15 February, 2021.

OPPO Enco X

 
Asa cum stiti, OPPO au intrat oficial in Romania in urma cu un an, producatorul asiatic fiind foarte activ in tara noastra in ultima vreme. Drept urmare, anul trecut am testat trei smartphone-uri, un smartwatch, precum si o pereche de casti wireless si pot spune ca am fost incantati de modul in care OPPO privesc aceasta piata, punand accentul pe dotari high-end, indiferent de segmentul de pret. Astfel, spre deosebire de alti producatori din aceeasi parte a lumii, care s-au remarcat initial prin produse accesibile, OPPO au incercat intotdeuna sa ofere produse high-end, care pot concura oricand cu nume binecunoscute in domeniu.

Este si cazul castilor despre care vom discuta astazi, mai precis OPPO Enco X. De altfel, OPPO au intrat pe piata electronicelor de consum cu produse dedicate audiofililor, drept urmare era de asteptat ca experienta lor sa se vada si in cazul castilor wireless lansate in ultimii ani. Modelul Enco Free, de exemplu, a reusit sa ma uimeasca, oferind un format inedit, o experienta audio excelenta si o ergonomie de invidiat.

Ei bine, OPPO Enco X incearca sa duca aceasta experienta la superlativ, adaugand in tolba cu dotari un procesor dual-core si o configuratie dual-microfon, care permit diverse moduri de ANC (Active Noise Cancellation). Mai mult decat atat, OPPO Enco X sunt create in colaborare cu Daniel Emonts, Senior R&D Engineer Dynaudio, acesta avand o experienta de peste 30 de ani in proiectarea si calibrarea solutiilot audio high-end.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: