lab501.ro

Review – OPPO Enco X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 15 February, 2021.

Specificatii

 

 OPPO Enco X
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x dynamic driver 11 mm

1 x 6mm balanced driver

20Hz-20KHz
Acumulator44 mAh (casti)
535 mAh (docking)
ProtocolBluetooth 5.2

ConectivitateBluetooth
Incarcare prin USB-C (docking)
Incarcare wireless
ControlDa (volum, select, convorbire, ANC)
Greutate4.8g
Greutate carcasa + casti42.5 g
Timp incarcare110 min (carcasa)

80 min (castile)
Autonomie5.5h @ 50% volum
Dimensiunin/a
Dimensiuni carcasa66.3*49*21.7mm
Rezistenta intemperiiIP54 (casti)
Asistenti compatibilin/a
Pret129.99 EURO

 

OPPO Enco X sunt casti hibride, bazata pe un design specific pentru earbuds, dar care se continua cu o membrana de cauciuc care fixeaza casca in ureche, similar modelelor in-ear. Fiecare casca este echipata cu un ansamblu dual driver coaxial alcatuit dintr-un driver dinamic de 11mm si un driver de 6mm, producatorul specificand un raspuns in frecventa cuprins intre 20Hz si 20KHz.

Cutia pentru transport este echipata cu un acumulator de 535 mAh, care asigura 5 incarcari complete pentru casti. Fiecare casca este echipata cu un acumulator de 44mAh, autonomia masurata pentru redare audio fiind de aproximativ 5.5 ore. Nu in ultimul rand, OPPO Enco X pot fi incarcate atat cu fir, cat si fara, fiind compatibile cu tehnologia wireless charging.

La fel ca si in cazul modelului Enco Free, OPPO Enco X suporta conectivitatea Bluetooth binaurala. Asta inseamna ca ambele casti sunt conectate simultan la smartphone, spre deosebire de majoritatea headset-urilor wireless, unde o casca preia informatia de la smartphone si o transmite mai departe catre a doua casca. De aceasta data insa, avem de-a face cu Bluetooth 5.2 low latency, OPPO Enco X putand functiona atat in mod binaural, cat si in mod monoaural, impreuna cu orice dispozitiv Android sau iOS.

O alta diferenta fata de Enco Free este rezistenta la intemperii, OPPO Enco X fiind certificate IP54, precum si transmisia LHDC, care ar trebui sa ofere o fidelitate superioara clasicelor SBC si AAC. OPPO Enco X sunt comercializate pentru aproximativ 129.99 Euro si ar trebui sa isi faca aparitia zilele acestea si in magazinele din Romania.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: