lab501.ro

Review – HyperX Pulsefire Raid & HyperX Fury Ultra

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 February, 2020.

Teste si concluzii

 
Majoritatea articolelor care vor aparea in urmatoarea saptamana au avut imaginile editate cu ajutorul combo-ului HyperX Pulsefire Raid & HyperX Fury Ultra. La fel si majoritatea meciurilor de World of Tanks pe care le-am jucat in aceasta perioada. Si trebuie sa recunosc… nu va pot spune prea multe despre HyperX Fury Ultra… pur si simplu nu este genul meu de mousepad si nu am putut niciodata sa ma inteleg cu pad-urile rigide… probabil ca nu este stilul meu.

In schimb, HyperX Pulsefire Raid a fost pentru mine o reala supriza si nu pentru ca este gandit pentru jucatorii de MOBA si are 11 butoane ci pentru forma. Este primul mouse de la HyperX care imi sta perfect in mana si unul dintre putinii mousi testati in ultimii 3 ani despre care pot spune acest lucru, ceea ce, venind din partea mea, chiar inseamna ceva!

HyperX pur si simplu au nimerit forma ideala pentru mine cu Pulsefire Raid, iar combinatia intre senzorul performant, forma optima (din punctul meu de vedere) si switch-urile Omron l-au transformat rapid intr-unul dintre favoritii mei, asa ca astept cu nerabdare sa isi faca aparitia si in magazinele din Romania.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: