lab501.ro

Review – HyperX Cloud III

Scris de: , in categoria: Periferice, in 18 July, 2023.

HyperX Cloud III

 
Pe vremea in care se potcoveu puricii cu 90 de ocale si sareau pana la cer, HyperX era un brand aflat in portofoliul Kingston, iar marea majoritate a produselor lansate de ei pana atunci aveau legatura cu memoriile sau stocarea. Ei bine, in acele vremuri pierdute in negura timpului, adica undeva prin 2014, HyperX faceau primul pas dintr-un lung drum care i-a adus astazi in postura de brand de gaming binecunoscut, aflat in patrimoniul HP.

Iar acest pas, dragii monstrului, era lansarea legendarului headset HyperX Cloud, o implementare absolut excelenta a modelului OEM Takstar Pro 80, comercializata pentru un pret bomba in acel moment. Si poate aceasta miscare ar fi fost usor de trecut cu vederea, daca HyperX Cloud nu ar fi adus un raport calitate / pret nemaivazut pana in acel moment in segmentul headset-urilor de gaming, unde Steelseries si Razer vindeau plastice cu o rezistenta si o calitate audio indoielnica, pentru preturi ceva mai ridicate.

Desigur, Razer, Steelseries sau Logitech erau brand-uri consacrate in segmentul perifericelor de gaming si nimeni nu si-ar fi inchipuit pe atunci ca HyperX va deveni un concurent de temut pentru acestia. In fond, cu un produs nu se face primavara, lucru de care erau constienti si cei de la HyperX. Drept urmare, HyperX au continuat cu modelul Cloud II, lansat in 2015, dar si cu excelentul Cloud Revolver, probabil unul dintre cele mai performante headset-uri in segmentul sau de pret chiar si in zilele noastre, un model monstruos, care a reusit sa ne socheze prin puterea, claritatea si sound-stage-ul sau.

De atunci si pana acum s-au lansat nenumarate modele HyperX Cloud (II, Stinger, Alpha, Flight, etc.), iar HyperX au devenit unul dintre jucatorii importanti in domeniul perifericelor de gaming, trecand de pragul de 20 de milioane de perechi de casti vandute la finalul lui 2021, lansand de asemenea mai multe serii de tastaturi, mousi sau mousepads de succes, ba chiar si microfoane sau monitoare. Si totusi, au trecut 8 ani din momentul lansarii HyperX Cloud II, asa ca poate, poate a venit momentul sa vedem un nou pas in aceasta serie, nu-i asa?

Ei bine, acest pas se numeste HyperX Cloud III, un headset pe care l-am vazut prima oara la Computex si care a ajuns la scurt timp dupa aceea si in laboratorul nostru, iar dupa nenumarate auditii si masuratori a venit momentul sa vedem cum se prezinta si ce ii poate pielea.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: