lab501.ro

Review – HyperX Cloud Alpha Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 July, 2022.

HyperX Cloud Alpha Wireless

 
Ptii, dragii monstrului, stiti ce tocmai mi-am dat seama? Ca a trecut mai bine de un an de cand va povesteam despre un produs HyperX, un brand care a fost de altfel prezent in paginile noastre inca de la inceputurile sale. Ce-i drept, intre timp HyperX au trecut sub umbrela celor de la HP, ocupandu-se in continuare de periferice, in timp ce Kingston, asa cum v-am mai povestit, si-au vazut in continuare de memorii si stocare.

Drept urmare, a trecut ceva timp de cand va povesteam despre excelenta Alloy Origins 60, dar iata ca HyperX au revenit in forta cu produse noi, fix in gama care a consacrat de altfel brand-ul, mai precis headset-uri. Totul a inceput cu HyperX Cloud, un model lansat in urma cu 8 ani de zile (wow, cum trece timpul!!!), care s-a bucurat de o popularitate atat de ridicata incat a dat startul unei serii, din care au mai facut parte modele de renume, cum ar fi Cloud II, Cloud II Wireless sau Cloud Alpha.

Acestea erau lansate la Gamescom, in urma cu 5 ani de zile si introduceau tehnologia Dual Chamber, care presupune prezenta a doua incinte de rezonanta distincte, una dedicata frecventelor joase si una frecventelor medii si inalte. HyperX Cloud Alpha s-au bucurat la randul lor de un real succes, fiind urmate de HyperX Cloud Alpha S, care aduceau sunet surround 7.1, iar anul acesta au vazut lumina zilei castile despre care discutam astazi, mai precis HyperX Cloud Alpha Wireless, care aduc, asa cum le spune si numele, conectivitate wireless.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: