lab501.ro

Review – ASUS TUF Gaming H5

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 January, 2021.

Concluzii

 
ASUS TUF Gaming H5 sunt o pereche de casti versatile, pe care le putem folosi pe aproape orice dispozitiv imaginabil, indiferent ca discutam despre telefon, tableta, consola, PC sau Mac. Raspunsul lor in frecventa si efectul functiei Surround au reprezentat ca o surpriza, avand in vedere pretul de doar 330 lei. De asemenea, pivotarea cupelor este o facilitate utila, in schimb constructia generala pare destul de firava – in timpul testelor nu am avut probleme, insa nu stiu cum se vor comporta in timp, materialele folosite fiind 90% plastic.

TUF Gaming H5 sunt confortabile la utilizare indelungata si sunt prietenoase cu utilizatorii cu capul mai mare, sau cu cei care prefera o presiune scazute pe urechi. Am apreciat design-ul sobru, predominant inchis – prefer eleganta oferita de simplitate fata de abundenta de lumini si design-uri agresive care au inundat piata in ultimii ani. Ce-i drept, microfoanele nu exceleaza, insa TUF Gaming H5 compenseaza prin calitatea audio si compatibilitatea excelenta cu diferite platforme.

Per total, ASUS TUF Gaming H5 e un headset all-around performant, care merita luat in calcul mai ales daca sunteti fani ASUS si utilizati mai multe produse ale lor, multe dintre acestea fiind compatibile cu ROG Armoury II.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: