lab501.ro

Review – ASUS TUF Gaming H5

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 January, 2021.

Constructie si dotari

 
Design-ul castilor ASUS TUF Gaming H5 este simplu si elegant, acestea fiind echipate cu difuzoare de 50mm cu neodymium. Castile au o structura inchisa, fiind confortabile atat in sesiunile prelungite de gaming, cat si in utilizarea zilnica, datorita spumei cu memorie si a materialului moale ce urmareste conturul capului. Constructia castilor este solida, sistemul de reglare al cupelor impreuna cu headband-ul fiind construite din metal – avantajul unei astfel de constructii tine in general de durabilitate dar, dupa cum putem observa in cazul nostru, si de flexibilitate. Practic, castile se adapteaza pe mai multe conformatii avand deschiderea mare – nu sunt restrictive atunci cand vrei sa le pui pe cap.

Incintele in sine sunt articulate, rotindu-se spre spate. Zona de control este pozitionata pe firul matisat – de aici se controleaza volumul, respectiv functia Mute, precum si un clip cu ajutorul caruia putem atasa zona de control de haine, atat pentru stabilitate (sa stim unde este in timpul jocului spre exemplu), cat si in cazul in care utilizam microfonul in-line.

Microfoanele se comporta destul de bine pentru aceasta categorie de pret – personal pot spune ca nu am intalnit probleme – fiind potrivite pentru gaming, dar si pentru videoconferinte. Mentionez ca am folosit preponderent microfonul de tip Boom unidirectional. Bratul articulat al microfonului il face comod in utilizare, iar faptul ca se poate scoate este un alt avantaj. Microfonul in-line se aude ceva mai infundat si comprimat fata de cel Boom, fiind de asemenea ceva mai sensibil in ceea ce priveste pozitionarea lui fata de gura purtatorului.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: