lab501.ro

Review – 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 15 May, 2019.

Specificatii

 

 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x driver dinamic, titan, 7mm
Acumulator55 mAh (casti)
410 mAh (docking)
ProtocolBluetooth 5.0
ChipsetQualcomm CSR 3020
Microfondual MEMs microphone
Environmental Noise Cancelling (ENC)
ConectivitateBluetooth
Incarcare prin micro-USB (docking)
ControlDa (volum, select, convorbire)
Greutate2 x 6.2g
Greutate carcasa40.4 g
Timp incarcare1.25h
Autonomie6.5h
Dimensiuni27 x 23 x 23 mm
Dimensiuni carcasa68 x 40 x 38 mm
CodecsaptX , AAC , SBC
Asistenti compatibiliSiri / Google
Pret80 Euro

 

1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I este un headset bluetooth in-ear, echipat cu 1 driver dinamic cu un diametru de 7mm, membrana fiind construita din titan. Producatorul specifica o impedanta de 16 Ohm, compatibilitatea cu Bluetooth 5.0, precum si suportul codecurilor aptX , AAC , SBC . Castile sunt echipate cu doua microfoane, suportand tehnologia environmental noise cancellation, pentru imbunatatirea calitatii convorbirilor.

Cutia pentru transport este echipata cu un acumulator de 410 mAh si se incarca in 85 de minute, asigurand 3 incarcari complete pentru casti. Fiecare casca este echipata cu un acumulator de 55 mAh, care se incarca tot in 85 de minute, autonomia masurata pentru volumul maxim fiind de 6.5 ore, indiferent daca discutam despre auditie muzicala sau convorbire.

Mai mult decat atat, castile sunt compatibile cu tehnologia Fast Charge, 15 minute de incarcare avand ca efect 3 ore de autonomie. Acest lucru se datoreaza utilizarii chipset-ului Qualcomm CSR 3020, inginerii de la 1MORE investind cateva luni in optimizarea firmware-ului pentru 1MORE Stylish True Wireless .

Castile sunt compatibile atat cu iOS, cat si cu Android, ba chiar si cu Siri si Google Assistant si pot fi utilizate atat in pereche, pentru auditie muzicala, cat si separat, in cazul in care doriti sa utilizati o singura casca pentru convorbiri. Oricare casca poate fi utilizata in acest scop, castile fiind dotate cu un sistem Master / Slave, ambele casti putand avea functia Master daca le utilizam separat. Avantajele sunt posibilitatea de a utiliza oricare dintre casti individual, precum si posibilitatea inlocuirii uneia dintre casti in cazul in care aceasta se defecteaza sau pur si simplu o pierdem.

Pentru mentinerea unei conexiuni curate, fiecare casca este echipata cu o antena LDS (Laser Direct Structuring), pozitionata inspre exteriorul carcasei. 1MORE Stylish True Wireless pot functiona pana la 10m de sursa si sunt disponibile in comert incepand de astazi, pentru ~80 de Euro.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I

  1. Marian a scris pe:

    Si unde le gasim noi la pretul ala ? pe site-ul lor e 99euro, in america 119 dolari pe ama germania 100 si ceva.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu stiu, de ce nu ii intrebi pe ei? Asta este pretul pe care ni l-au comunicat inainte de lansare, vazand cat costa in magazine incep sa cred ca este fara TVA…

Lasa-ne un comentariu: