lab501.ro

LG Optimus 3D Max lansat in Europa

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 April, 2012.

Tocmai cand credeam ca in sfarsit a trecut valul de produse 3D, care pur si simplu au invadat piata de IT in 2011, LG lanseaza Optimus 3D Max. Smartphone-ul va avea un ecran de 4,3 inci cu o rezolutie WVGA si va fi protejat de Gorilla Galss 2. Specificatiile hardware includ un procesor dual-core tactat la 1,2GHz, 1GB RAM, 8GB pentru stocare (plus slot microSD), doua camere foto de 5 MP, baterie de 1,520mAh, iar ca sistem de operare va folosi Android 2.3. Grosimea telefonului este de 9,6 mm.

Vizualizarea 3D pe ecranul smartphone-ului se va face fara ochelari, iar LG a customizat cateva aplicatii astfel incat continutul 2D al acestora va fie transformat in 3D. De exemplu, Google Earth si Maps for afisa continut 3D pe ecran.

Capturile 3D facute cu camerele telefonului vor putea fi editate cu ajutorul unei aplicatii, 3D video editor. De asemenea, Optimus 3D Max va putea transmite continutul 3D catre alte dispozitive cu suport NFC prin MHL HDMI sau wireless prin DLNA la rezolutii de pana la 1080p.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: