lab501.ro

Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 18 May, 2017.

MSI GE62 7RE Apache Pro

 
In ultimii doi ani am urmarit cu atentie cele mai importante lansari din domeniu si am testat de cele mai multe ori chiar in momentul lansarii notebook-uri de gaming de la Acer, Clevo si Lenovo, cautand cele mai interesante modele, atat din punct de vedere al performantei cat si din punct de vedere al raportului calitate / pret. Asta nu inseamna insa ca nu suntem interesati de oferta altor producatori, iar in momentul in care MSI ne-au intrebat daca dorim sa testam cel mai nou notebook de gaming din familia GE62 am raspuns afirmativ. Poate si pentru ca am testat notebook-uri de gaming MSI inca de acum 7 ani de zile…

Ei bine, desi nu am mai testat de ceva vreme un notebook de gaming MSI, producatorul taiwanez are o oferta destul de bogata la acest capitol, portofoliul continand nu mai putin de 5 serii distincte (GL, GP, GE, GS si GT), GE-ul fiind seria de mijloc. Din aceasta serie fac parte mai multe modele, impartite in functie de diagonala (GE62 si GE72, cu diagonale de 15.6, respectiv 17″) si echipare (Apache si Apache Pro).

Noi am primit la teste modelul MSI GE62 7RE Apache Pro, un model mainstream cu o lista impresionanta de dotari, undele dintre ele chiar “excentrice” in zilele noastre. Haideti sa trecem la capitolul specificatii si sa analizam in detaliu oferta celor de la MSI.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Lasa-ne un comentariu: