lab501.ro

Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 18 May, 2017.

Concluzii

 
MSI GE62 7RE Apache Pro este un notebook puternic, care se remarca prin performantele atinse in teste, calitatea display-ului precum si calitatea solutiei audio utilizate. Cu toate acestea, nu este lipsit de puncte slabe, iar aici as putea mentiona latura inferioara din plastic, care flexeaza in anumite puncte in timpul utilizarii, respectiv acumulatorul sub-dimensionat.

Desigur, nici un produs nu este perfect, iar MSI GE62 7RE Apache Pro ofera per total o experienta placuta in timpul utilizarii. Daca performanta nu ne mai mira, combo-ul Core i7 7700HQ / GTX 1050Ti fiind versatil in orice implementare, calitatea display-ului si puterea / calitatea sistemului audio chiar sunt iesite din comun pentru aceasta gama de pret.

Totusi, principalul “inamic” al lui MSI GE62 7RE Apache Pro este pretul, echiparea testata fiind disponibila in Romania pentru 6900 RON, suma pentru care putem achizitiona notebook-uri cu performante similare, dotate cu SSD-uri NVMe si carcase solide, din gama Legion Y520 / Y720. Totusi, prin comparatie cu alti producatori, cum ar fi Asus, oferta celor de la MSI este bine inchegata, incluzand atat un SSD de dimensiuni “utile” (256 GB) sat si sistem de operare Windows 10 in acest pret.

Per total, MSI GE62 7RE Apache Pro a fost o surpriza placuta si sunt convins ca merita urmarita evolutia gamei in viitor. Prin urmare, in curand poate vom testa si un model din gama superioara, pentru a vedea cum se prezinta un notebook MSI in constructia caruia nu au existat nici un fel de constrangeri legate de pret.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Lasa-ne un comentariu: