lab501.ro

Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 June, 2017.

MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

 
In urma cu o luna va povesteam despre MSI GE62 7RE Apache Pro, un notebook de gaming din seria mainstream a celor de la MSI. Tot atunci mentionam faptul ca GS si GT sunt seriile superioare. Ei bine, daca in seria GT putem vedea monstrii fara limite de spatiu (configuratii SLI, etc), seria GS se adreseaza celor care doresc un notebook de gaming puternic, subtire si usor. De altfel, din aceasta serie fac parte si modelele Nvidia Q-Max.

Ce inseamna puternic in cazul de fata? Ei bine, procesor Intel Core i7 7700HQ, placa video Nvidia GTX 1060, SSD NVMe, 16GB RAM, display 4K de 15.6″, toate montate intr-un sasiu cu o grosime maxima de 17.7mm si o greutate de 1.8KG. Evident, nu mai discutam despre un notebook accesibil, sau despre cel mai bun pret pentru componentele montate in interior. Nu… aici este vorba despre form-factor, despre un design exclusivist, daca vreti sa o luam asa.

Genul acela de notebook care este perfect pentru o intalnire de afaceri la pranz si la fel de potrivit pentru o sesiune de gaming seara. Prin urmare, daca nu asta cautati, articolul de fata nu este pentru voi. Exista modele mai accesibile cu aceleasi componente. Pentru cei pasionati de eleganta si putere, fara compromisuri, haideti sa trecem la treaba!

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

  1. Mă-Sa-I... a scris pe:

    Să nu văd nici măcar un chromebook p-aici mă face să cred că geamurile-s afumate pe ambele părţi…

Lasa-ne un comentariu: