lab501.ro

Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 June, 2017.

Constructie si dotari

 
MSI GS63VR 7RF Stealth Pro este construit integral din aluminiu slefuit, latura inferioara fiind acoperita cu o imitatie de piele intoarsa. Probabil cei de la MSI s-au gandit ca si fetele se joaca, iar pielea intoarsa pe pulpita de corporatista poate fi o senzatie placuta in timpul unei intalniri anoste, intr-un conference room unde aerul conditionat contribuie din plin la atmosfera glaciala.

Problema este ca in momentul in care utilizezi un 7700HQ si un GTX 1060 nu prea poti pune notebook-ul pe genunchi, din considerente termice, prin urmare, desi este un detaliu interesant, parca as fi preferat sa vad o baza simpla, din aluminiu, care sa contribuie indirect si la disiparea pasiva a caldurii acumulate in interior.

Lasand gluma la o parte, MSI GS63VR 7RF Stealth Pro arata bine, conturul paralelipipedic oferindu-i un aer androgin, solid. Si cred ca este suficient sa aruncam o privire asupra raportului intre dimensiunea conectorilor si grosime ca sa ne dam seama cat de subtire este notebook-ul de fapt.

Si daca tot am mentionat conectorii, acestia sunt dispusi pe laterale, latura din fata fiind dotata cu led-urile de stare. Astfel, pe laterala dreapta gasim butonul Power, un conector USB 2.0, un conector USB 3.1 Type-C care suporta Thunderbolt 3, un conector HDMI 2.0 ([email protected]), un conector mini Display Port precum si conectorul alimentatorului. Pe latura stanga gasim conectorii audio I/O, 3 conectori USB 3.0, card-reader-ul, conectorul RJ-45 precum si portul Kensington Lock.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

  1. Mă-Sa-I... a scris pe:

    Să nu văd nici măcar un chromebook p-aici mă face să cred că geamurile-s afumate pe ambele părţi…

Lasa-ne un comentariu: