lab501.ro

Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 June, 2017.

Concluzii

 
MSI GS63VR 7RF Stealth Pro nu este un notebook perfect si nu este un notebook accesibil. Configuratia testata de noi, cu Windows 10 Home inclus, este comercializata pentru 10000 RON, prin urmare este clar ca nu avem de-a face cu un notebook de gaming pentru toata lumea. Mai mult decat atat, cred ca sistemul de racire ar trebui imbuntatatit, iar eu personal as prefera versiunea cu display Full HD.

Evident, nici nu mai are rost sa discutam despre performante – avem de-a face cu un notebook dotat cu un procesor Intel Core i7 7700HQ, o placa grafica Nvidia GTX 1060 si un SSD NVMe, prin urmare este cat se poate de clar ca poate inlocui desktop-ul in majoritatea cazurilor, puterea oferita fiind impresionanta.

Cu toate acestea, capitolul unde MSI GS63VR 7RF Stealth Pro iti intra efectiv sub piele este design-ul. Indiferent daca esti un gamer suparat, sau o domnisoara cocheta, un executive in drum spre sedinta sau un artist boem, in momentul in care vezi notebook-ul prima data pe viu reactia va fi aceeasi – il vreau!

Pentru ca este greu sa rezisti trasaturilor feline transpuse in aluminiu si piele intoarsa, liniilor ferme dar suple, combinate cu puterea ascunsa sub capota. Cu ventilatoare ceva mai nervoase si un display Full HD, MSI GS63VR 7RF Stealth Pro poate fi notebook-ul ideal pentru multi. Buget sa fie…
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

  1. Mă-Sa-I... a scris pe:

    Să nu văd nici măcar un chromebook p-aici mă face să cred că geamurile-s afumate pe ambele părţi…

Lasa-ne un comentariu: