lab501.ro

Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 18 May, 2017.

Software

 

FIecare producator incearca sa ofere o solutie completa hardware / software, iar cei de la MSI nu fac exceptie. Si cum a trecut ceva timp de cand nu am mai testat un notebook MSI, ne-am gandit ca nu ar strica sa va aratam suita software instalata din fabrica pe MSI GE62 7RE Apache Pro, alcatuita in principal din 4 aplicatii, mai precis MSI Dragon Center, SteelSeries Engine, MSI TrueColor si Nahimic.

MSI Dragon Center ofera acces la celelalte aplicatii, un panou in care putem monitoriza cei mai importanti parametri ai sistemului nostru, cum ar fi temperatura si frecventele procesorului si nucleului grafic, precum si viteza de turatie a ventilatoarelor, un panou in care putem opta pentru o serie de profile de iluminare pentru tastatura, un panou in care putem opta pentru o serie de profile de functionare pentru procesor, un panou dedicat sincronizarii cu aplicatia instalata pe un smartphone si un portal cu unelte utile, cum ar fi posibilitatea de back-up sau calibrare a bateriei.

SteelSeries Engine permite personalizarea in detaliu a efectelor de iluminare pe care tastatura le permite, in timp ce MSI True Color ne ofera posibilitatea de a alege dintr-o serie de profile de calibrare pentru display. Nu in ultimul rand, cei care utilizeaza o placa de baza MSI cunosc deja aplicatia Nahimic, care permite personalizarea in detaliu a experientei audio oferita de placa grafica integrata.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GE62 7RE Apache Pro

Lasa-ne un comentariu: