lab501.ro

Review – Tenda AC15 AC1900 Dual-Band Gigabit WiFi Router

Thumb

Scris de: , in categoria: Gadget, in 16 March, 2017.

Concluzii

 
In momentul de fata Tenda AC15 este unul dintre cele mai accesibile router-e AC1900 de pe piata, cel mai apropiat router cu specificatii similare fiind TP-Link Archer C9, la 580 RON. Desi nu ofera chiar toate optiunile pe care le gasim in meniul router-elor TP-Link sau Asus, Tenda AC15 se remarca prin raportul calitate / pret iesit din comun, fiind ideal pentru un utilizator mai putin experimentat cu un abonament Gigabit, desktop dotat cu o placa de retea Gigabit si 1-2 dispozitive WiFi de mare viteza in casa (notebook, smartphone).

Nu am intampinat probleme nici in procesul de configurare si nici in timpul testelor, performanta fiind chiar iesita din comun pentru aceasta categorie de pret. De asemenea, am apreciat optiunile avansate, cum ar fi posibilitatea de opri led-urile, conectorul USB 3.0 care suporta file sharing in retea si network printing, precum si posibilitatea de a configura o retea WiFi Guest.

Per total, Tenda AC15 ofera un pachet atractiv de dotari pentru un pret semnificativ mai mic decat in cazul altor brand-uri, fiind bazat pe o platforma hardware puternica. Motiv pentru care poate fi considerat o adevarata alternativa accesibila pentru modelele AC1900 ale unor brand-uri mai mari, dar care nu face deloc rabat la capitolul performanta.

 
Outro

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Tenda AC15 AC1900 Dual-Band Gigabit WiFi Router

    Lasa-ne un comentariu: