lab501.ro

Review – HyperX Pulsefire FPS Gaming mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 25 April, 2017.

Concluzii

 
Iata ca am ajuns si in momentul in care HyperX, producator cunoscut pentru memorii, SSD-uri si orice forma posibila de memorii flash, ofera o gama completa de periferice de gaming, alcatuita din headset-uri, tastatura, mouse si mousepad. Noul venit, HyperX Pulsefire FPS, este pozitionat intr-o zona in care concurenta este acerba, insa asta nu i-a oprit pe HyperX sa se impuna in trecut, astfel incat merita cu siguranta urmarita evolutia acestora si in acest segment de piata.

Personal, pot spune ca nu am apreciat greutatea redusa a mouse-ului si nici rotita de scroll, putin prea moale pentru gustul meu. Si in continuare, forma tipica Razer nu ma satisface pe deplin, dar acesta este un considerent strict personal. Pe de alta parte, am apreciat simplitatea lui HyperX Pulsefire FPS. Daca iti doresti o nava spatiala, cu iluminare RGB, butoane programabile. greutati interschimbabile, care sa pulseze eventual pe ritm de manele in timp ce te joci CS, iti spun din start ca HyperX Pulsefire FPS nu este pentru tine. Si lasand gluma la o parte, exista suficiente modele care ofera asa ceva in aceeasi zona de pret.

Pe de alta parte, daca vrei un mouse simplu, dotat cu un senzor de calitate, fara artificii software, care nu arata ca un pom de craciun dar se simte bine in mana si face ceea ce ar trebui sa faca un mouse inca din momentul in care il conectezi la PC, atunci poate ar trebui sa incerci si HyperX Pulsefire FPS. S-ar putea sa fie pe placul tau. Pe placul meu a reusit sigur sa fie, oferind o combinatie reusita intre performanta, eficienta si simplitate. Ceva ce incepe sa lipseasca din ce in ce mai des in ultima vreme din portofoliul producatorilor consacrati.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: