lab501.ro

Review – HyperX Pulsefire FPS Gaming mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 25 April, 2017.

HyperX Pulsefire FPS

 
Asa cum spuneam si cu alte ocazii, HyperX se numara printre producatorii noi veniti pe piata perifericelor de gaming care pot fi luati ca exemplu chiar si de unele companii care activeaza in acest domeniu de ceva timp, datorita modului in care produc si comercializeaza componentele. Dupa un debut impresionant pe piata headset-urilor, care a culminat cu lansarea excelentelor HyperX Cloud Revolver, dar si a vedetei segmentului mainstream, HyperX Cloud Stinger, HyperX au punctat la capitolul tastaturi prin lansarea modelului Alloy FPS, iar astazi a venit momentul in care oferta este completata cu ajutorul mouse-ului HyperX Pulsefire FPS.

Similar modului in care au procedat in cazul headset-urilor, atacand mai intai segmentul mainstream prin modelele Cloud si Cloud II, HyperX Pulsefire FPS este un mouse pozitionat intr-o zona “de foc” din punct de vedere al cumparatorilor, avand un pret recomandat de vanzare de 259 RON. Daca selectam modelele care se afla in stoc in cazul unui mare e-tail-er in acest moment si alegem segmentul 250-300 RON, putem observa cu usurinta ca HyperX Pulsefire FPS are fix 30 de competitori, nume grele, cum ar fi Logitech G403, Razer DeathAdder Elite sau Steelseries Rival 300, facandu-si veacul in acest segment de piata.

Pe de alta parte, situatia nu era deloc diferita in momentul in care HyperX lansau modelul Cloud intr-o zona la fel de competitiva pentru headset-uri, iar acesta s-a bucurat de un succes binemeritat, stand la baza unei serii care a culminat cu nume devenite ulterior referinta in domeniu, vezi HyperX Cloud Revolver. Prin urmare, nu putem decat sa presupunem ca HyperX aplica exact aceeasi strategie si in acest caz, lansand un mouse de gaming mainstream intr-un segment accesibil intens disputat, urmand ca eventualele modele high-end care vor fi lansate ulterior sa capitalizeze succesul pe care compania americana il prevede probabil pentru HyperX Pulsefire FPS. Daca va fi asa sau nu, vom afla probabil pana la sfarsitul anului…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: