lab501.ro

Review – HyperX Pulsefire FPS Gaming mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 25 April, 2017.

Constructie

 
La fel cum in cazul primei incercari in domeniul headset-urilor cei de la HyperX au preferat sa aleaga o solutie consacrata (Takstar Pro 80 / Qpad QH-90/85) de calitate pentru a-si face intrarea pe piata, in cazul lui HyperX Pulsefire FPS avem de-a face cu o reinterpretare a retetei de succes denumita Razer DeathAdder, probabil unul dintre cele mai populare, indragite si bine vandute modele de pe piata. Evident, producatorul si-a pus amprenta prin modificarea unor detalii importante, cum ar fi cele doua prize de cauciuc de pe laterale, care imbunatatesc considerabil priza in timpul utilizarii, dar sursa de inspiratie este evidenta.

Desigur, asta nu este un lucru rau, pentru ca am preferat intotdeuna adaptarea unei solutii consacrate in detrimentul “inovatiei” acolo unde nu este cazul (vezi MAD CATZ RAT sau alte nave spatiale, care sunt oricum numai comode in utilizare nu). Mai mult decat atat, personalizarea unei solutii existente iti poate oferi uneori ocazia de a intrece originalul, ceea ce pot spune despre HyperX Pulsefire FPS in cazul meu.

Desigur, este o parere strict personala, insa eu unul nu m-am putut impaca niciodata cu forma soarecilor produsi de Razer si nu pot sa explic de ce, insa HyperX Pulsefire FPS parca sta ceva mai bine pana si in mana mea. O fi de vina efectul placebo, insertile de cauciuc de pe laterala, cei 1-2mm in plus pe ici, cei 1-2mm in minus pe colo, insa HyperX Pulsefire FPS este un mouse confortabil chiar si din punctul meu de vedere.

Sau poate m-am saturat de asaltul modelelor RGB, dotate cu senzori de >10000 DPI si forme futuriste si am ajuns sa apreciez mai mult acum o forma clasica, cu un senzor simplu si eficient, skate-uri generos dimensionate, fara butoane in plus si fara interfete software care nu functioneaza intotdeuna asa cum trebuie… Cine stie… cert este ca HyperX Pulsefire FPS este un mouse pe placul meu… poate putin prea usor totusi si cu un scroll prea moale pentru gusturile mele.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: