lab501.ro

Corsair Glaive RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 September, 2017.

Corsair Glaive RGB

Dupa ce au lansat pe piata una dintre cele mai spectaculoase si mai performante tastaturi mecanice de pe piata – K95 RGB Platinum – cei de la Corsair iau acum cu asalt segmentul mousilor premium. Astazi vom vorbi despre Glaive RGB, cel mai nou mouse de gaming lansat de Corsair, care vine cu un senzor optic performant de 16.000 DPI precum si cu profile interschimbabile pentru degetul mare. Piata perifericelor de gaming nu este un domeniu nou pentru cei de la Corsair, asadar suntem curiosi sa vedem cum au aplicat in practica feedback-ul utilizatorilor.

Din punct de vedere tehnic, Glaive RGB se aseamana destul de mult cu Scimitar Pro RGB, diferenta constand in publicul tinta diferit. Daca Scimitar se adresa jucatorilor MMO care au nevoie de numeroase butoane programabile, Glaive este creat pentru jucatorii FPS permitand dealtfel si o personalizare destul de ridicata a grip-ului. Ambele mouse-uri sunt echipate cu unul dintre cei mai performanti senzori de pe piata, dezvoltat de Corsair impreuna cu PIXART: PMW3367.

Corsair Glaive RGB este programabil si poate stoca in memoria interna unul dintre profile, asadar il putem folosi si pe alt sistem dupa instalarea programului de control si configurare CUE (Corsair Utility Engine). Pe pagina urmatoare analizam mai indeaproape specificatiile noului mouse de la Corsair.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: